Log in

I forgot my password

Latest topics
» AUDI Driver International UK
Tue Jun 20, 2017 4:35 am by A8_Tony

» Ride quality
Tue Feb 23, 2016 10:20 am by RicoUK

» It's been a while
Mon Feb 22, 2016 9:33 am by A8_Tony

» Hi there all :)
Thu Feb 12, 2015 3:01 am by Britrb

» Quads fitted
Tue Sep 16, 2014 7:03 am by LLOYDY

» Hello from a possible new owner
Fri Sep 05, 2014 7:48 am by boomtang

» Hello from Boycie
Tue Jun 10, 2014 1:00 pm by boycie

» New Member no car, but might tomorrow?
Sun Feb 17, 2013 9:59 am by uk speedbird

» Indicators not working
Sun Oct 21, 2012 11:21 am by MiloTheGreat

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 67 on Thu Mar 05, 2015 10:22 pm

Indicators not working

View previous topic View next topic Go down

Indicators not working

Post by MiloTheGreat on Fri Oct 19, 2012 12:34 pm

Got a S8, the indicator noise had always been quiet. However couple of days ago, they stopped working completely.

I've changed the hazard switch, still nothing. There seems to be two more relays right up the back of the nearside footwells (passenger for RH drive cars).

The hazards work, the parking lights work (keyout, indicator left and right). So I'm presuming the fuses, bulbs, and stork switch is good. I'm hoping its just on of the other relays.

Can anyone help?

MiloTheGreat
New Boy

Posts : 2
Join date : 2012-10-19

Back to top Go down

Re: Indicators not working

Post by MiloTheGreat on Sun Oct 21, 2012 11:21 am

Ok, for some strange reason, they started working today.

Can I assume this could be water related? Something dried out?

MiloTheGreat
New Boy

Posts : 2
Join date : 2012-10-19

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum